Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buşoi şi-a prezentat echipa cu care candidează la şefia PNL

Agerpres
busoi

Cristian Buşoi, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, şi-a prezentat, vineri, echipa pe care o susţine pentru a ocupa funcţiile de conducere ale partidului.

Pentru funcţia de secretar general al PNL, Cristian Buşoi îl susţine pe Dan Motreanu, în prezent prim-vicepreşedinte al partidului.

Buşoi a anunţat că îi susţine în echipa sa pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, (Mediul de afaceri, societatea civilă); preşedintele CJ Cluj Alin Tişe (Comunicare); deputatul Mugur Cozmanciuc (Relaţii Internaţionale), dar şi pe actualul prim-vicepreşedinte al PNL Sector 2 - Viorel Cataramă (Strategii politice).

Pentru funcţiile de vicepreşedinţi, Buşoi va cere votul delegaţilor la Congres pentru: Aleodor Frâncu, Ion Vela, Vasile Varga, Marius Ştefan Vintilă, Sulfina Barbu, Vasile Iliuţă, Mircea Toader, Marius Bodea, Gheorghe Muhscina, Lucia Varga, Marian Petrache, Ovidiu Moldovan.

"Aceasta este echipa pe care eu o consider mai bună decât cea a colegului meu (n.r. - Ludovic Orban) şi nu spun asta cu aroganţă, ci cu spirit de competiţie şi colegialitate. O bună parte din echipa lui Orban are o gândire mai veche despre felul în care trebuie condus partidul. (...) Raportarea oamenilor la politiceni s-a schimbat. Pentru a deveni un partid al viitorului, PNL are nevoie de o gândire nouă, de a-i atrage pe acei oameni creativi din societatea românească", a spus Buşoi în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul PNL

Citeşte şi: PNL, reacţie la criza politică: ‘Coaliţia DINAMITEAZĂ România’.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.