Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Chivu, atac la baionetă împotriva lui Răzvan Burleanu: 'E imoral ce a făcut'

www.banatulazi.ro
Cristi Chivu

Fostul căpitan al echipei naționale a României, Cristian Chivu, a catalogat drept imorală acțiunea președintelui FRF, Răzvan Burleanu, de a folosi resursele Federației în interes propriu. Aceste declaratii vin după ce președintele FRF a mărturisit, într-o conferință de presă, săptămâna trecută, că cei care au cautat în arhive documentele folosite pe blogul personal au fost angajați ai Federației, aflați în timpul liber.

"Dacă acei angajați erau în timpul liber, înseamnă că oricine de pe stradă poate intra în sediul Federației și să scotocească prin acte. Nu știu cum de niște oameni aflați în timpul liber au acces la arhiva Federației, iar celorlalți candidați li se refuză să cerceteze ce s-a întâmplat în ultimii patru ani" , a declarat, la Arad, Cristian Chivu.

Citește și: Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure

Fostul internațional român a adăugat că folosirea resurselor Federației de către Răzvan Burleanu împotriva competitorilor săi arată că ceilalți candidați concurează, de fapt, cu întreaga Federație.

"Răzvan Burleanu a promis o schimbare când a devenit președinte al Federației. Prin ceea ce face, demonstrează că nu a produs nicio schimbare.", a conchis Chivu.

Citește și: Cheltuieli URIAŞE la Primăria Capitalei: Pe ce se duc banii bucureştenilor-buget FABULOS cheltuit doar pe salarii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.