Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Chivu, invitat la meciul de retragere al lui Wesley Sneijder

cristian chivu

Cristian Chivu a fost invitat la meciul de retragere al olandezului Wesley Sneijder, care va avea loc la 3 iunie 2020, informează presa italiană potrivit news.ro

"Va fi o partidă între o naţională olandeză şi o echipă formată din jucători alături de care am evoluat în Olanda, Spania, Italia şi Turcia. Va fi portarul nostru de la Inter, Julio Cesar, căpitanul Javier Zanetti şi Samuel Eto’o, Cristian Chivu, Marco Materazzi, Dejan Stankovici, Esteban Cambiasso şi Diego Milito, vor participa toţi. Pe bancă se vor afla Jose Mourinho şi Bert van Marwijk. Până în prezent, Mourinho e cel mai bun antrenor din lume. Avem încă pe Whatsapp un grup al celor care am fost la Inter în 2010 şi vorbim mult între noi. Am luat o pauză de la antrenamente, dar la anul mă voi dedica complet meciului meu de retragere. Vreau să fiu în formă optimă când se va da lovitura de începere. Trebuie, pentru că Jose e exigent, altfel pur şi simplu mă va pune pe bancă", a declarat Sneijder, pentru De Telegraaf.

Mijlocaşul ofensiv olandez Wesley Sneijder şi-a anunţat, la 12 august, retragerea din activitate la vârsta de 35 de ani.

Trecut pe la Ajax Amsterdam (2002-2007), Real Madrid (2007-2009) şi Inter Milan (2009-2013), Sneijder şi-a anunţat retragerea într-un filmuleţ postat pe site-ul clubului FC Utrecht, din oraşul său natal.

După patru sezoane la Galatasaray (ianuarie 2013 - ianuarie 2017), Sneijder a semnat şase luni cu Nice, iar din ianuarie 2018 a evoluat la Al-Gharafa, în Qatar.

El are 134 de meciuri şi a marcat 31 de goluri pentru naţionala Olandei.

Sneijder a fost coechipier cu Chivu la Ajax şi la Inter Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.