Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Cosmin (Pro România): 'Se discută mult prea mult despre justiţie'

Cristian Cosmin Facebook
Cristian Cosmin

Candidatul Pro România la alegerile europarlamentare, Cristian Cosmin, a declarat luni, la Târgu Mureş, că în ultima perioadă se discută mult prea mult despre justiţie şi mai puţin despre temele europene care ar trebui abordate într-o măsură mult mai mare în campania electorală pentru alegerile în Parlamentul European, informează Agerpres.

Citește și: Daniel Constantin (PRO România): Când văd dezbaterea dacă să fim în UE sau în afara ei mi se pare că sunt oameni care habar nu au şi de regulă sunt în zona PSD

"Se discută mult prea mult despre justiţie şi s-a făcut un sondaj în care se vedea că şi pentru cetăţeni justiţia este cea mai importantă şi aici a fost şi rolul mass media, care a mediatizat mult prea mult aceste cazuri. Preţurile sunt pe locul doi, apoi locurile de muncă, iar educaţia este pe locul 9, lucru care mi se pare nefiresc. Cred că într-o campanie pentru europarlamentare ar trebui să vorbim mai mult de teme europene, ar trebui să vorbim despre faptul că pe programul 'Garanţie pentru tineret' unde avem aproape 300 milioane de euro sau absorbit 200.000 de euro, mai puţin de 1%. (...) Nu avem nimic împotriva justiţiei, suntem pro justiţie, dar haideţi să vorbim şi de teme europene în campania pentru alegerile europarlamentare", a arătat candidatul Pro România.

Acesta a spus că la fel de mult ar trebui să se discute şi despre faptul că România are alocată suma de 300 milioane de euro pentru construirea de spitale regionale, însă din diferite motive ţara noastră nu vrea să îi acceseze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.