Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu îi SCUTURĂ pe Mugur Isărescu și Adrian Vasilescu: Dăncilă NU are nicio trecere în fața oficialilor UE

PMP
Cristian Diaconescu

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, joi, la Brăila, că nu cunoaşte motivele pentru care guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a numit-o consilier pe Viorica Dăncilă şi că, din punctul său de vedere, fostul premier PSD nu are "o deschidere internaţională".

Citește și: Ludovic Orban, anunț de ULTIMĂ ORĂ legat de creșterea TVA: ce s-a DECIS la discuțiile cu oficialii UE

"Nu cunosc care sunt criteriile pe care domnul guvernator Isărescu, un om cu contacte internaţionale foarte serioase, le-a avut în vedere când a numit-o consilier. Probabil multe cazuri de acest gen. Am mai fost întrebat dacă dânsa are deschiderea internaţională, pentru că domnul Vasilescu (Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, n.r.) a spus la un moment dat că acesta ar fi fost argumentul. Eu, din câte ştiu, doamna Dăncilă nu are niciun fel de deschidere internaţională de natură să genereze o valoare adăugată în plan internaţional pentru Banca Naţională", a declarat Diaconescu, conform Agerpres.

Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a fost angajată consultant la BNR în cadrul Departamentului pentru economia verde, iar fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu va fi unul dintre consultanţii care se vor ocupa de geopolitică, a declarat, pentru AGERPRES, Adrian Vasilescu, consultant de strategie la Banca Naţională a României.

"Doamna Dăncilă este angajată consultat în Departamentul pentru economia verde. A fost europarlamentar atâţia ani, are legături în Parlamentul European. Doamna Dăncilă a fost şi prim-ministru. Mircea Paşcu va fi unul dintre aceşti consultanţi care se va ocupa de geopolitică", a spus Adrian Vasilescu.

De asemenea, Adrian Vasilescu a menţionat că în prezent se poartă discuţii şi cu alte persoane pentru ocupa funcţii în departamentele BNR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.