Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu se plânge că va fi executat: Eugen Tomac pregătește excluderea mea

cristian diaconescu

Cristian Diaconescu, cel care nu recunoaște schimbarea sa din funcția de președinte al PMP, susține că președintele ales al partidului, Eugen Tomac, pregătește excluderea sa din partid.

”Din informațiile certe pe care le-am primit de la colegii mei din PMP, mâine gruparea autointitulată ca fiind de conducere în frunte cu europarlamentarul Eugen Tomac organizeaza o ședința unde principalul punct pe ordinea de zi este excluderea mea din PMP.

Țin să îi transmit pe această cale domnului Eugen Tomac cu privire la istoria sa de demolator de partide și am datoria să informez membrii de partid: premiza de la care a pornit conflictul este interesată, nefondată, nestatutară și ilegală.

Știind că nu au nici o șansă în instanță, autointitulata grupare condusă de Eugen Tomac duce totul la extrem iar tot ceea ce se petrece este doar un exercițiu de imagine inclusiv inducerea publicului în eroare cu privire la un document real emis de Tribunalul București privind înscrisurile cu numele meu în Registrul Partidelor Politice, pe care dânșii nu îl recunosc și invocă o dispoziție legală care nu există.

Pe scurt miza reală a acestui conflict este debarcarea către un alt partid politic și promisiunile făcute de domnul Eugen Tomac în acest sens.

Singura structura de conducere a PMP este cea stabilită prin lege și cea care asigură continuitatea PMP.

Eu sunt un om al construcției, echilibrat și pozitiv și de aceea îi indemn pe toti cei care cred in unitatea și continuitateaPMP sa mi se alăture pentru a făuri o Românie Respectată cu unic scop, câștigarea Alegerilor Prezidențiale din 2024.”, scrie Cristian Diaconescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.