Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea, atac grotesc la adresa Noricăi Nicolai: 'Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii'

facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial
ghinea usr nicusor dan

Vicepreşedintele USR, Cristian Ghinea, a reacţionat la scrisoarea europarlamentarului Norica Nicolai adresată liderului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS. Ghinea afirmă că „se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii”.

„Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist şi băga un om nevinovat la puşcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaţilor USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugăreşte cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are şef de partid fiul unui alt turnător la Securitate”, scrie Ghinea pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur Guvernul:’Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță’

„Să nu ne pierdem vremea cu schelălăitul Noricăi Nicolai. Este suficient să punem capacul la tomberon şi să ne vedem de treaba noastră. La vot, pe#26mai”, adaugă el.

Europarlamentarul Norica Nicolai îi scrie liderului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS, spunându-i că întreaga listă a celor pe care plănuieşte să-i susţină "geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comunist, iar "aşchia nu sare departe de trunchi".

Citește și: Victor Ponta aruncă-n aer o viitoare alianță: Nu vom susține o asemenea formulă

Alianţa 2020 USR Plus a anunţat că Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, va fi prezent la mitingul care va avea loc vineri, 24 mai, în Parcul Izvor din Bucureşti.

USR şi PLUS vor participa la negocierile care se vor purta după alegerile din 26 mai pentru crearea unei noi construcţii politice în Parlamentul European.

Citește și: PSD își joacă ultimele cărți- Ce se va construi în România

"Liderul ALDE a transmis că aşteaptă cu nerăbdare să fie alături de români la mitingul de încheiere a campaniei electorale", preciza Alianţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.