Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea le pune 'masa în cap' pesediștilor pe tema PNRR: 'Marcele, înțeleg că nu știi engleză și ai emoții, așa că te bazezi pe tineretul agitat'

Inquam Photos / Octav Ganea
cristian ghinea gest

Fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea (USR-PLUS), îl acuză pe europarlamentarul român Victor Negrescu (PSD) că minte în fața Comisiei Europene când vorbește despre PNRR. Totul a început acum puțin timp, când în România se discuta despre eventuala interzicere a lemnelor pentru foc.

„Când ești incompetent și semnalizezi...

Incompetentul PSD pe probleme europene, Victor Negrescu, este trimis de Comisia Europeană la citit PNRR. E greu cu cititul când misiunea de la partid este să împrăștii minciuni despre PNRR ca să creezi neîncredere în cel mai important plan de țară al României, din ultimul deceniu și jumătate.

După ce a umplut opinia publică cu fake-news-ul că PNRR interzice lemnele de foc, cel mai inutil europarlamentar român, pesedistul Victor Negrescu, a făcut și o interpelare oficială la Comisie. Îi răspunde azi vicepreședinte executiv Valdis Dombrovskis, în numele Comisiei Europene: tot nu e adevărat.

Marcele, înțeleg că nu știi engleză și ai emoții, așa că te bazezi pe tineretul agitat. Dar crede-mă că băiatul ăsta vă face de râs. E obiect de glume la Bruxelles. Sunteți un partid mare, România pierde per total influență dacă vă faceți așa de râs. Răspunsul vicepreședintelui Dombrovski, că pe al meu l-ați ignorat continuând cu minciuna: 'În Planul Național de Redresare și Reziliență al României NU există dispoziții care să impună interdicția utilizării lemnelor pentru încălzire până în 2023'.  E tradus în română, aici bit.ly/350hJCv. Dacă aveți nevoie să vi se explice ce scrie, pot și să vă desenez", a spus Cristian Ghinea, pe pagina sa personală de Facebook.

Ghinea a lăsat apoi un PS: „PSD și-a trimis trolii aici cu o interpretare de mare geniu: Comisia zice că până în 2023 nu se interzice. Ahaaaa, deci după aia se poate. Ok, hai că desenez: deci nu e nimic după aceea. Așa a întrebat Negrescu, la modul jenant: 'Prin Planul Național de Redresare și Reziliență, România, prin Guvernul României condus de PNL și USR s-a angajat față de autoritățile Uniunii Europene să renunțe la încălzirea cu lemne până în 2023, în contextul în care aproape jumătate dintre români se încălzesc în acest mod'. A încercat o chestie așa ca valutiștii, să ia ochii la oameni. Comisia a răspuns ca pentru proști: NU. Trolul PSD mai bagă o fisă: atunci poate după 2023?”, a conchis Ghinea.

Vezi si: Comisia Europeană, soluții pentru criza prețurilor din România - Europarlamentar PSD: Fostul guvern trebuia să adopte din toamna trecută recomandările C.E. .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.