Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Ghinea, mesaj pentru Sebastian Ghiţă după ce l-a dat la DNA: 'Să fie cu 'La mulţi ani''

sebastian ghita

Ameninţări fără precedent la adresa unuia dintre liderii Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă. Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea transmite că DNA-ul e pe urmele mogulului media şi îi face o urare incredibilă. "Să fie cu La mulţi ani"., trimitere evidentă la dosarele pe care le are Ghiţă şi care l-ar putea duce în spatele gratiilor.

UPDATE - Reacția SIVECO

Citeşte şi: Afirmaţii APOCALIPTICE ale magnatului Ion Ţiriac: 'E un GENOCID'

"Încă un caz cu Ghiță merge de la MFE la DNA. Se pare că Ghiță a protejat și județul Suceava de infiltrarea IT-sorosiștă. Mai țineți minte că am promis în Parlament, unde Ghiţă a fost invitat ilegal la audierea mea, că voi cere un control tematic al Corpului de Control pe sistemele de IT plătite din fonduri europene? Corpul de Control are mai multe cazuri în lucru, dar primul a fost finalizat și trimis la DNA ieri.

Citeşte şi: SRI și SIE, contre pe tema patrimoniului cultural

E un caz cu de toate: aceleași firme care învârt licitațiile între ele, achiziții umflate, raportări false, acte adiționale în serie, sisteme informatice inutilizabile și neutilizate, dar acceptate la plată de Organismul Intermediar de la Ministerul Comunicațiilor. Reamintesc că tot la DNA am mai trimis un caz legat de modulul informatic de la AM Mediu plătit și nefolosit (și tot cu suspiciuni la achiziții). Iar DNA mai avea în lucru un caz cu un modul informatic de 5 milioane de euro de la AM POSDRU, unde i-am asistat în verificarea utilizării. Cam așa se explică și de ce e Ghiță disperat împotriva DNA și de unde au băieții lui Ponta bani de televiziuni de propagandă. De la dumneavoastră. Toate aceste fraude au adus corecții, adică bani respinși la rambursare de UE și rămași pe bugetul de stat. Le doresc să fie cu ”La mulți ani!”", a tunat Ghinea pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.