Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cristian Ghinea recunoaște că nu a citit anexele PNRR și le cere românilor ajutorul: 'Să ne facă semnalări și le corectăm. Eu n-am citit toate anexele'

Inquam Photos / Octav Ganea
cristian ghinea gest

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a recunoscut că nu a citit anexele PNRR. El a spus că România e prima țară care publică și anexele acestui program. „Greul abia începe. Implementarea cere efort din partea tuturor”, a spus și Florin Cîțu, premierul României.

„Vreu să fie foarte clar că doar se vede capătul drumului: urmează evaluarea oficială a Comisiei. Au fost multe neadevăruri spuse despre PNRR. Pe site poate fi găsit tot programul PNRR, are 1200 de pagini, iar alăturat sunt anexele. Din câte știm noi suntem prima țară care publcăm și anexele. Nu există obligația de a publica PNRR. Într-o decizie fără precedent, de transparență, am decis să publicăm. Cei care cred că pot face o treabă mai bună să ne facă semnalări și le corectăn.  Nici măcar eu n-am citit toate anexele”, a spus Cristian Ghinea.

Documentul poate fi consultat aici .

Citește și: România a și început deja să implementeze proiecte din PNRR. Cristian Ghinea: 'Nu trebuie să așteptăm să avem aprobarea formală' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.