Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Grosu a fost ales cel mai bun actor într-un rol secundar, la Gala UNITER 2020

Phoenix
cinema

Cristian Grosu a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol secundar pentru Caliban din spectacolul „Furtuna” de William Shakespeare, regia Gábor Tompa la Teatrul Naţional Cluj-Napoca, la cea de-a 28-a gală a premiilor Uniunii Teatrale din România care se desfăşoară la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova, anunță news.ro.

Evenimentul marchează 30 de ani de la înfiinţarea UNITER şi 170 de ani de la înfiinţarea teatrului craiovean „Marin Sorescu”.

Nominalizaţi la această categorie au mai fost: Andrei Cătălin, pentru rolurile din spectacolul „Emisie: Titanic Vals”, după Tudor Muşatescu, regia Matei Lucaci-Grunberg la Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea; Răzvan Vicoveanu, pentru rolul Joshua din spectacolul „Creştini” de Lucas Hnath, regia Radu Iacoban la Teatrul „Regina Maria” Oradea.

Citește și: Nicușor Dan recunoaște că s-a întâlnit cu dezvoltatorul Cătălin Grigore: Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate

Juriul final al Galei format din Radu Apostol (regizor), Cosmin Ardeleanu (scenograf), Doru Mareş (critic de teatru), Crina Mureşan (actriţă), Cristina Rusiecki (critic de teatru) va decide câştigătorii celor 11 categorii de premii. La Gală va fi prezent şi juriul de nominalizări, format din Călin Ciobotari, Ludmila Patlanjoglu şi Maria Zărnescu.

Ceremonia acordării Premiilor UNITER poate fi urmărită în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.ro, www.uniter.ro şi preluat de pagina de Facebook a UNITER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.