Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Pomohaci lovește iar! Fostul popă-cântăreț, declarații halucinante la un concert unde a primit mii de euro din bani publici

Radu Pop
B1.ro
Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci lovește iar! Fostul popă-cântăreț, declarații halucinante la un concert unde a primit mii de euro din bani publici

Fostul preot Cristian Pomohaci, caterisit în 2017, a făcut declarații halucinante în timpul unui concert, unde a primit mii de euro din bani publici.

Cristian Pomohaci nu mai poartă hainele oficiale ale Bisericii Ortodoxe, dar foloseşte unele similare pentru a oficia slujbe religioase. Acesta este în mare vogă în această perioadă, făcând mii de euro din bani publici, prin participarea la tot felul de festivaluri, bâlciuri şi evenimente, anunță antena3.ro.

Deşi uneori folosește un limbaj deocheat în timpul spectacolelor, nicio autoritate nu îi interzice organizarea lor. Cristian Pomohaci a fost acuzat de act sexual cu minori şi de evaziune fiscală în două dosare diferite.

Sesizarea în primul caz a fost făcută după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care preotul Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el.

Spre finalul înregistrării, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci îi spune băiatului că între ei doi a fost, de la bun început, "ceva special", amintindu-i cum s-au întâlnit. Între timp, dosarul a fost clasat, pentru că faptele s-au prescris.

Asta înseamnă că, în ochii autorităţilor locale, este numai bun de plătit din bani publici. Cristian Pomohaci încasează în jur de o mie de euro pentru fiecare jumătate de oră de cântare, iar în ultima lună s-a plimbat de la festival la festival. A fost, de exemplu, cap de afiş în Agnita, în Sibiu, în Târgu Jiu sau la bâlciul de la Orleşti. Aici a avut şi dialoguri cu spectatorii, unele dintre ele şocante.

"Auzi, nici o femeie grasă nu-mi mai trebuie, că mă uit la dumneata că nu ai dinţi. Eşti grozavă, să ştii, ai silicoane?", a spus Crisitan Pomohaci.

De aproximativ, acesta încearcă să ajungă la oameni şi prin intermediul platformei Tik Tok, unde postează tot felul de filmuleţe din concerte dar şi unele care au primit sute de comentarii ce reamintesc de acuzațiile din trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.