Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone a lansat candidații umaniști din Constanța: `Fără echipă nu putem răzbi`

PUSL
PUSL

Gihan Eserghep și Gheorghe Nebunu sunt candidații PUSL pentru primăriile din Constanța, respectiv Tuzla. La lansări a fost prezentă conducerea PUSL, precum și Cristian Popescu Piedone.

Partidele consacrate nu au în dotarea lor pepinieră, ca să aibă de unde să dea ștafeta. Nu există partide mari cu doctrină, nu au cui să predea viitorul, pentru că s-au transformat în nuci și sub nuc nu crește nimic. De aceea echipa mea, de la Sectorul 4, de la Sectorul 5...Fără echipă nu putem răzbi. Trebuie să luptăm împreună. Voi fi lângă tine, Gihan”, le-a spus celor prezenți, la Constanța, Cristian Popescu Piedone.

Lucrurile în Constanța trebuie să se schimbe, spune Gihan Eserghep.

„În primul rând, vă mulțumesc tuturor pentru că mă susțineți. Am fost întrebat de mulți de ce am hotărât să fac pasul în politică, deși am un trai liniștit acasă. Dar toți comentăm că nu ne place orașul nostru, ne sufocăm în Constanța, înghițim tone de praf și de gaze, și tot nu ne implicăm, pentru că nu vrem să fim expuși la critici. Cum sportul m-a caracterizat întotdeauna, am spus că e cazul să intru în teren și să nu mai stau în tribune”, a declarat candidatul PUSL Gihan Eserghep.

Gheorhe Nebunu își propune să dezvolte Tuzla, începând cu potențialul său turistic.

”Vă mulțumesc, eu voi face tot ce ține de mine pentru Tuzla. Sunt deschis la dialog, știm cu toții ce probleme sunt aici. Potențialul există, suntem la mare, putem dezvolta turismul și multe alte domenii. Nu promit nimic, nu vreau să fac la fel ca alții, care au promis și nu au făcut nimic”, le-a transmis Gheorghe Nebunu oamenilor din Tuzla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.