Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone face INSTRUCȚIE cu directorii din Primărie: îi scoate pe teren pentru a cunoaște problemele bucureștenilor

ziaruldeiasi.ro
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dispus în cadrul ședinței operative, ca toți directorii de specialitate din Primărie să efectueze o vizită de lucru pe raza sectorului. Edilul a promis încă de la începutul mandatului că angajații Primăriei vor merge pe teren, pentru a vedea situația reală din Sector și pentru a afla care sunt problemele cetățenilor.

Directorii, alături de viceprimari și City Manager, au mers pe raza Sectorului 5 cu cele 4 microbuze, puse la dispoziție de Primărie.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le-a cerut directorilor ca la finalul vizitei de lucru să întocmească un raport, în funcție de domeniul de activitate al Direcției pe care o conduc, pe care să îl prezinte la cabinetul primarului.

Citește și: Polonia anunță o LEGE prin care INTERZICE cenzura online: 'Nu depinde de corporații uriașe să decidă ce păreri sunt corecte și care nu'

„V-am promis că angajații Primăriei Sectorului 5 vor ieși din birourile confortabile pentru a vedea exact care sunt problemele cu care vă confruntați. Astăzi se întâmplă acest lucru. Directorii, alături de viceprimari și City Manager se află în acest moment pe străzile din sector. Vă rog pe voi, cetățenii din Sectorul 5, să nu ezitați să îi abordați, să le spuneți ce lucruri avem de rezolvat. Directorii vor merge pe teren și în perioada următoare. În fiecare săptămână, după ședința operativă, aceștia vor verifica personal dacă problemele din Sectorul 5 sunt rezolvate”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.