Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone îl avertizează pe Daniel Băluță, de la PSD: E ultima dată când zic

piedone ppu-sl

Primăria Sectorului 4 e în blocaj total după ce câțiva consilieri au anunțat că își dau demisia. Astfel, la nivelul Primăriei nu se va mai putea lua nicio decizie. Daniel Bălută, primarul interimar al Sectorului, din partea PSD, spune că totul e, de fapt, o strategie a lui Cristian Popescu Piedone. Primarul demisionar îl avertizează pe Băluță că va vedea rezultatul la vot, pe 5 iunie.

” Am luat act cu surprindere de faptul ca majoritatea consilierilor locali ai Sectorului 4 au demisionat din functie. Nu ma surprinde insa motivul invocat de acestia: debandada de la varful Primariei Sectorului 4. Pentru ca toti locuitorii sectorului stiu ca primarul interimar a lasat lucrurile de izbeliste: sectorul se afla intr-o mizerie de nedescris, spatiile verzi sunt neingrijite, parcurile se degradeaza pe zi ce trece.

Citește și: Primarul interimar al Sectorului 4 vorbește despre scandalul declanșat de demisiile consilierilor

As dori sa atrag atentia asupra unui fapt fara precedent: printre demisionari se afla chiar colegi de partid de-ai primarului interimar. Acest lucru spune multe despre cum acesta nu poate face echipa nici macar cu proprii colegi.

In ceea ce ma priveste, nu pot sa spun decat atat: locuitorii Sectorului 4 vor decide pe 5 iunie daca repornim dezvoltarea sectorului nostru sau ne intoarcem in trecut.

Este ultima mea declaratie la adresa primariei si ceia ce se intamla ac voi vorbi dupa 5 iuniu. Să înțeleg că și dacă nu răsare soarele dimineața, tot Piedone e de vină?”, a spus Piedone pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: SCANDAL uriaș la Primăria Sectorului 4: Consilierii și-au dat DEMISIILE / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.