Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone: 'Pentru prima oară am vorbit cu nepotelul meu despre Colectiv! S-a întâmplat așa...'

Captură Antena 3
piedone

După şase ani de cercetări, procesul Colectiv e la un pas de verdictul definitiv. Marți, în a treia zi a dezbaterilor ce au marcat finalul procesului, inculpații din dosar au avut ultimul cuvânt. Cristian Popescu Piedone dezvăluie pe Facebook că astăzi a vorbit pentru prima oară cu nepoțelul său despre Colectiv. Ce i-a spus, aflați în rândurile următoare:

„Colectiv...
Recent, am avut ultimul cuvant la tribunal.
Astăzi... pentru prima oară am vorbit cu nepotelul meu despre Colectiv! S-a întâmplat așa:
Nepotelul David a intrat val-vârtej in casa si m-a întrebat : - Bunu, te ia Colectiv la închisoare? ... Mi-a spus ca așa i-au zis niște copii in parc, la joaca...
Mda...
I-am spus c-o sa afle răspunsul in aceeași zi cu mine, cu sora sa, cu verișorii săi, cu părinții lui, cu mamaia lui, cu unchiul lui, cu matusa lui...
După șase ani de cosmar picurat din creștet pana in tălpi, ma bântuia momentul acesta... Sa vorbesc cu David despre Colectiv, mi se părea nedrept. Dar, astăzi, mi-am dat seama ca este mai bine așa...
Este bine ca a venit și clipa asta... Pentru ca primul meu nepot născut sa știe de la mine ce înseamnă Colectiv pentru tara și pentru familia noastră! Este mic, poate prea mic ca sa înțeleagă... Dar pentru copilaria lui, pentru viața lui, e bine sa știe adevarul de la mine! Nerastalmacit! Măcar așa... o sa poată conversa liniștit sufletește cu oricine ii va spune, de mâine încolo, ca bunicul sau este criminal!
El, David, si ceilalți trei nepoței, trebuie sa afle de la mine ca bunicul Piedone nu este vinovat pentru drama Colectiv!
Așa cum i-am spus fetei mele, Ana, și băiatului meu, Vlad, indiferent cine și ce spune in strada mare, tatăl lor nu a fost, nu este și nu va fi un criminal!
Dacă ei, copiii mei, erau atunci acolo, as fi suferit așa cum suferă părinții copiilor care nu mai sunt! In sufletul meu as fi știut ca n-am contribuit la suferința lor!
Colectiv m-a distrus pe interior cât o viața întreaga la ocna! Dar consider ca Dumnezeu a vrut sa port o cruce mai grea... Și-o voi purta asa cu mine pana când vor tăcea și clopotele mele...
Așa ca, dragul meu David... îți scriu si aici, ca sa rămână scris: Bunicul tău, Piedone, nu a omorât pe nimeni! Știu ca ai încredere in cuvântul meu! Te iubesc, așa cum va iubesc pe toți! Dumnezeu mi-e martor ca ceea ce îți spun este adevărat, dragul meu!”, scrie Piedone pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.