Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj din închisoare: Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!

Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone

Condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, primarul Sectorulu 5, Cristian Popescu Piedone, a scris un prim mesaj din închisoare. Acesta a amenințat înainte de a fi încarcerat că va face dezvăluiri de senzație despre lumea politică. Deocamdată, s-a mulțumit să transmită un mesaj acid către cei care se bucură de încarcerarea sa.

Citește și: Piedone amenință cu dezvăluiri din lumea politică: Faceți-vă traistele și plecați. Mai bine slugă în altă țară

"Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ?

Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor!

Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că... nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi! ..... Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc!

Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și... pentru orci", scrie Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.