Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Preda îl ironizează pe Klaus Iohannis, după afirmația despre succesul vaccinării

Radio Europa Libera
Cristian Preda

Fostul europarlamentar Cristian Preda, în prezent decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti, comentează acid afirmația președintelui Klaus Iohannis despre campanie de vaccinare.

  • „Klaus Iohannis a declarat că vaccinarea a fost un succes, întrucât a redus dorința de vaccinare. Asta e ca și cum ai spune că președinția lui a fost un succes, întrucât a redus dorința de a-l vedea la Cotroceni...”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi despre campania de vaccinare că „avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de vaccinare”.

„Ştim din istoria pandemiilor că ele se produc în valuri şi într-adevăr am avut şi noi, din păcate, al treilea val destul de puternic, dar la noi campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia. Acum, însă, faptul că avem aşa puţine cazuri nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare. Avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de vaccinare", a spus şeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.