Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea continuă campania tip ”Vanghelie”

rizea

Social democratul Cristian Rizea vrea să ajungă primarul Sectorului 5, zonă administrativă păstorită mulți ani de Marian Vanghelie, care în prezent a fost înlăturat de la putere pentru că are probleme cu legea. Deși nu a început campania pentru alegerile locale din 2016, iar Cristian Rizea nu a fost nominalizat oficial, asta nu l-a împiedicat să înceapă deja să își facă cunoscute intențiile.

Cum face asta? Prin metoda patentată de fostul primar, respectiv oferind cadouri celor mai în vârstă sau persoanelor vulnerabile.

Potrivit unui clip video postat de ȘtiriPeSurse social democratul oferă pachete cu mâncare la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România, de la începutul lunii noiembrie.

rizeaCampanieMetoda făina și uleiul este o practică veche printre politicienii din România, care încearcă astfel să își asigure un vot sigur la alegeri. Deși Cristian Rizea este un candidat tânăr, de la care am putea avea (teoretic) așteptări mai mari de a desfășura o altfel de campanie, se vede că vechile obiceiuri intens promovate de mai vechiul său coleg de partid, Marian Vanghelie, s-au transferat și la el.

rizea2

În social - democrație pare că ”lupul îți schimbă vârsta, dar năravul ba”. Cristian Rizea pare că vrea să își țină în continuare electoratul captiv, în sărăcie, în loc să vină cu reforme concrete de a face din Sectorul 5 o zonă mai prosperă, iar cei săraci să aibă o șansă de a ieși din această situație.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=44MTxOtARCM&feature=youtu.be[/embed]

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.