Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea face acuzații grave: Butmalai și Luncașu au fost asasinați. Mesajul pentru Plahotniuc

ZdG
cristian rizea

Nici fostul deputat Ion Butmalai, găsit mort în 2014, împușcat în inimă, nici Iurie Luncașu, care s-ar fi sinucis în 2019, la două luni după ce Vladimir Plahotniuc a fugit din țară, și nici omul de afaceri Saro Salemi, găsit strangulat în 2013 într-un parc din capitală, nu s-au sinucis.

Despre aceasta afirmă fostul deputat român Cristian Rizea, reținut la Chișinău în luna noiembrie 2020 și eliberat zilele trecute, transmite Știri.md.

În cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, Rizea a spus că cele trei cazuri sunt asasinate și că în spatele lor stă Vladimir Plahotniuc, căruia i-a transmis un mesaj.

„Înainte să decidă răpirea sau asasinarea mea pe modelul Butmalai, Rosario Salemi, Iurie Luncașu, să sune pe la Washington și să întrebe dacă e bine”, a spus Rizea.

Solicitat să facă precizări, fostul deputat de la București a menționat: „Niciun procuror din țara asta nu l-a luat pe Candu la declarații. Nu e normal ca un parlamentar, chiar dacă îl cheamă Andrian Candu, să amenințe un alt deputat cu moartea și peste 3-4 zile să fie găsit mort. Nu e o prea mare coincidență? Întreb și eu așa. Referitor la Luncașu... Suntem așa naivi toți? Îi acoperea traficul de droguri”.

„Asta vă spun: eu nu vreau să mă sinucid. Dacă mă găsiți în ipostază de genul ăsta, să știți că responsabili sunt Dodon și Plahotniuc”, a conchis Rizea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.