Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea își toarnă cenușă în cap după scandalul din PSD

negoita rizea

Cristian Rizea a ieșit cel mai șifonat după cel mai recent scandal din PSD. Fostul președinte PSD Sector 5 a pierdut funcția, fiind suspendat 6 luni, și riscă să piardă și nominalizarea partidului pentru alegerile locale. El ar vrea să fie reprezentantul PSD pentru funcția de primar al Sectorului 5.

Rizea și toarnă cenușă în cap și recunoaște că a greșit când a amenințat cu proteste de stradă împotriva colegului său Robert Negoiță, fost președinte PSD București. Rizea îl laudă pe Liviu Dragnea pentru că l-a suspendat.

Citește și: Plecare surprinzătoare în televiziune: După 10 ani, am decis că e momentul unei schimbări

“Imi asum intreaga responsabilitate pentru greseala de a duce conflictul dincolo de granitele Partidului si consider ca dl Liviu Dragnea – Presedintele PSD – si Comitetul Executiv National au luat masurile corecte in circumstantele de fata. De 16 ani am onoarea de a fi membru al PSD, partid pe care il consider ca a doua familie. Totodata, asigur conducerea PSD ca voi respecta si mentine principiile pe care mi le-am asumat prin “Codul de Etica si Conduita”. Urez mult success Dnei. Dr. Ligia Moldovan, noul Presedinte interimar PSD Sector 5, un renumit medic cardiolog si Presedinta Organizatiei de Femei PSD Sector 5, si sunt sigur ca vom continua ca echipa unita sa derulam si sa finalizam proiectele propuse a fi dezvoltate in Sectorul 5.”, a declarat Cristian Rizea, președinte suspendat PSD Sector 5.

Citește și: Ce au pățit Antena 3 și B1 TV din cauza lui Mihai Gâdea și Radu Banciu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.