Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Rizea, prins cu minciuna: Cum a păcălit deputații ca să scape de arest

rizea

Deputatul PSD, Cristian Rizea, a scăpat de arestul preventiv printr-o minciună spusă în plenul Camerei Deputaților. Astfel, el a zis că dacă va fi arestat își va pierde copilul pe care îl are în proces de adopție. Numai că, surpriză, procesul s-a încheiat demult, copilul fiind al familiei Rizea deja.

”Stiti ca am o familie, un copil. Am acest copil de 2 ani si jumatate, ceea ce nu stiti este ca acest copil, la doua ore si jumatate dupa ce s-a nascut, a fost adoptat de catre mine si sotia mea.

Citește și: Una dintre cele mai mari vedete din România, înșelată de soț: Ce a anunțat după

Aceasta procedura se incheie in luna noimebrie a acestui an, potrivit legislatiei din Romania. Doamnelor si domnilor, va las pe dvs sa decideti daca pot continua aceasta procedura si daca fiul meu va avea o familie.", le-a spus Rizea colegilor care l-au salvat de un eventual mandat de arestare preventivă.

Că Rizea a mințit a confirmat Protecția Copilului.

”Pașii au fost urmați conform procedurilor legale. Procesul de adopție a durat din februarie 2014, apoi a urmat sentința judecătorească, în aprilie 2013, iar totul s-a încheiat în decembrie. O eventuală arestare a lui Rizea nu-l lasă fără copil.”, a spus Gabriela Coman, președinte ANPDCA, la Antena 3.

Citește și: Miliardarul Hector Bitar, soțul Irinei Cristescu, a trimis o scrisoare în România în care spune ce s-a întâmplat în Mexic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.