Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Săpunaru ar reveni la națională

www.digisport.ro
Cristi Săpunaru națională

Antrenorul echipei FC Rapid, Mihai Iosif, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că fotbalistul Cristian Săpunaru (37 de ani), retras de la echipa naţională în 2019, va reveni la lot dacă va fi convocat de noul selecţioner al României, Edward Iordănescu.

"Săpunaru a avut o discuţie cu selecţionerul. Iar eu cred că dacă îl va convoca, el va răspunde prezent. Eu îmi doresc ca el să răspundă prezent. Din câte ştiu ei doi sunt şi prieteni... iar eu cred că orice jucător bun poate fi un plus pentru echipa naţională", a afirmat Iosif.

La 3 septembrie 2019, Cristian Săpunaru şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională a României pentru care a evoluat în 36 de meciuri, în 11 dintre ele purtând banderola de căpitan. La momentul respectiv, el declara că este "timpul să mă retrag de la echipa naţională a României şi să las locul celor tineri şi dornici de performanţă".

Instalat în funcţia de selecţioner la 25 ianuarie, Edward Iordănescu a anunţat că îşi doreşte să discute cu unii dintre jucătorii care s-au retras sau au ieşit din circuitul echipei naţionale, printre aceştia numărându-se fundaşii Cristian Săpunaru (FC Rapid) şi Gabriel Tamaş (FC Voluntari).

Primul meci al echipei naţionale a României din acest an este amicalul cu Grecia, programat la 25 martie, pe Stadionul Steaua din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.