Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Săpunaru nemulțumit de prestația echipei în meciul cu Chindia Târgoviște: Trebuie să ne fie ruşine pentru ce s-a întâmplat

Getty Images/MB Media
cristian sapunaru rapid

Cristian Săpunaru a declarat, vineri seară, că lui şi colegilor de la FC Rapid ar trebui să le fie ruşine pentru că nu au reuşit să câştige meciul cu Chindia Târgovişte deşi adversarii au avut doi jucători eliminaţi, conform news.ro

“Trebuie să ne fie ruşine pentru ce s-a întâmplat. Sută la sută este vina noastră. Nu ai voie să pierzi meciul ăsta. Dacă suntem penibili şi nu putem să câştigăm un meci, doi oameni mai puţin la adversar... Preferam să jucăm 11 la 11, dar mult mai atenţi. Îi felicit pe cei de la Chindia. Vom face o analiză, vom discuta între noi, că aşa nu se poate. Sunt supărat pe mine, sunt supărat pe toată echipa”, a spus Săpunaru pentru posturile care transmit Liga 1.

Tehnicianul Mihai Iosif a afirmat că rezultatul de 2-2 este “ca o înfrângere”. “Un rezultat supărător, ca o înfrângere. Foarte supărător. Vom vorbi în vestiar. Nu a mers nimic din ce am vorbit la pauză. Am transmis la pauză că meciul cu s-a terminat. Din păcate, am avut dreptate. Sunt foarte multe luucruri de spus şi la un moment dat le vom analiza şi vom spune mai multe. Dacă a fost ofsaid nu am văzut, nu am revăzut nicio fază. Chiar dacă suntem la al şaselea meci în care nu am pierdut nu ştiu când ne mai întâlnim cu o asemenea situaţie de doi oameni în plus. Îmi doresc mai mult de la fotbalul ăsta. Şi acum dacă mă duc în curtea şcolii mă chinui să câştig. La pauză am vorbit, pentru că în subconştientul fiecăruia intervine automulţumirea. Cu doi oameni mai puţin nu aveau voie să treacă de mijlocul terenului. Nu e un moment critic, e un moment trist. Până la unră am câştigat un punct, chiar dacă în condiţiile existente”, a explicat Iosif.

Formaţia Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri deşi avea doi jucători eliminaţi.

Au marcat: Neguţ ’53, Popa ’62 / Ilie ’60, Marzouk ‘90

De la gazde au fost eliminaţi doi jucători, Corbu în minutul 33 (direct) şi Căpuşă ‘45+2 (după două cartonaşe galbene).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.