Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Terheș, europarlamentarul care atrăgea atenția în pandemie asupra contractelor frauduloase cu vaccinuri: Toți trebuie să plătească!

Facebook
Cristian Terhes

Cristian Terheș, europarlamentarul care atrăgea atenția în pandemie asupra contractelor frauduloase cu vaccinuri: Toți trebuie să plătească!

​Europarlamentarul Cristian Terheș, cel care a atras atenția în nenumărate rânduri asupra afacerii cu vaccinuri și asupra modului în care se semnau în pandemie contractele de achiziție, a cerut pe data de 24.11.2023 ca vinovații care au sărăcit România să plătească: „Am spus-o atunci și o repet acum: toți trebuie să plătească!”

Europarlamentarul Cristian Terheș a ieșit cu o reacție pe Facebook în urma anchetei recente deschise de DNA împotriva fostului prim-ministru al României, Florin Cîțu, și împotriva foștilor miniștri ai sănătății din pandemie, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

Cristian Terheș subiniază în declarația sa faptul că, pe parcursul pandemiei, a fost unul dintre oamenii care s-au implicat activ pentru a afla ce presupun contractele încheiate pentru cumpărarea de vaccinuri.

Mai mult, politicianul a adăugat că ceea ce spunea în pandemie s-a adeverit: afacerea cu vaccinuri a fost „cea mai mare și extinsă operațiune de fraudă și corupție din istoria Uniunii Europene” și cei implicați „au distrus afaceri, au băgat în faliment sute de mii de companii și au lăsat oamenii pe drumuri. I-au constrâns să se vaccineze știind ca e periculos pentru viața și sănătatea lor, i-au lăsat să moară de alte boli, au închis școlile și bisericile. Apoi au venit cu planurile de reziliență, pentru a îngenunchea statele suverane”.

Declarația completă a europarlamentarului Cristian Terheș, postată pe pagina de Facebook

„Ancheta demarată de DNA împotriva fostului prim ministru PNL Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai sănătății USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă reprezintă doar o mică parte din imensa afacere de corupție și abuz la nivel european privind achiziționarea așa numitelor vaccinuri anti-Covid.

Informațiile din ancheta privind cumpărarea absolut irațională și iresponsabilă a acestor produse medicale sunt deja certe, indiferent de soluția ce se va da în final în acest dosar penal. Ele confirmă că ceea ce am susținut constant în perioada pandemiei este adevărat: afacerea cu "vaccinurile" Covid este cea mai mare si extinsa operațiune de fraudă și corupție din istoria Uniunii Europene.

În perioada pandemiei, precum și ulterior, am dus o luptă acerbă pentru a afla ce conțin contractele încheiate de Ursula von der Leyen cu producătorii de vaccinuri, contracte încheiate pe banii cetățenilor europeni și pe riscul vieții și sănătății acestora.

Am spus-o atunci si o repet acum: toți trebuie să plătească. Nu putem uita și nu putem să ne oprim până când întregul adevăr nu va ieși la iveală!

Cinismul acestor criminali neomarxiști este nemăsurat: au sărăcit cu bună știință cetățenii europeni, cumpărând sute de milioane de produse medicale netestate, periculoase pentru sănătatea și viața lor, cu zeci de miliarde de Euro. Au distrus afaceri, au băgat în faliment sute de mii de companii și au lăsat oamenii pe drumuri. I-au constrâns să se vaccineze știind ca e periculos pentru viața și sănătatea lor, i-au lăsat să moară de alte boli, au închis școlile și bisericile. Apoi au venit cu planurile de reziliență, pentru a îngenunchea statele suverane.

În tot acest timp, Guvernul României contribuia din plin la umplerea buzunarelor câtorva cu miliarde și miliarde de euro.

Toți trebuie să plătească, așa cum trebuie să plătească pentru efectele secundare ale acestor așa numite vaccinuri. Am cerut constant să ni se comunice efectele secundare ale acestora, iar zilele trecute Comisia Europeană a admis că aproximativ 20.000 de persoane au murit spontan după vaccinare.

Nu trebuie sa cedam, ci sa le cerem socoteala până când cei responsabili vor răspunde”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.