Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, despre tensiunile dintre Liviu Dragnea și BOR: E un semn foarte rău pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu susține că afirmațiile reprezentanților Bisericii Ortodoxe referitoare la eșuarea referendumului din cauza asocierii cu Liviu Dragnea reprezintă un semn rău pentru liderul PSD.

"E un semn de mare slăbiciune pentru el (Liviu Dragnea -n.r.), e o rană foarte gravă, biserica a fost principala lui forţă care trebuia să-l propulseze spre ce dorea, să fie şi el iubit de . Că nu-l iubeşte nimeni pe Dragnea. Şi când spun nimeni mă gândesc la toată lumea.
S-a bazat pe biserică, iar BOR a fost întotdeaună tolănită lângă scaunul puterii. Cu patriarhul în frunte care a fost cu cine e mai tare. În clipa în care a intervenit o disfuncţie în această relaţie foarte plăcută şi strânsă între biserică şi putere, niciodată biserica n-a spus în clar cu nume şi prenume despre cine e vorba, fiind chiar şeful puterii de atunci.

Citește și Motivul INCREDIBIL pentru care autoritățile din Belgia refuză să extrădeze un român condamnat pentru furt

Teama bisericii de a pierde enoriaşi, voturi, biserica e singurul partid din România care n-a fost niciodată în opozitie, dar are şi ea nevoie de niste voturi, să vină oamenii la biserică, să cotizeze. Spaima lor a fost atât de mare că Dragnea le poate să producă daune mari, încât au simţit nevoia ce nu le stă în fire să se debaraseze de el în acest fel.

E un semn foarte rău pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.