Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, apel la oamenii lui Kovesi: 'Așa ceva costă bani'

CTP

Cristian Tudor Popescu îi invită pe procurori de la DNA sau Parchetul General să facă o vizită în localitatea Brebu din județul Prahova, o comună cu 7.000 de locuitori. Ideea i-a venit după o întâmplare - pe care a povestit-o la Digi24 - în urma căreia s-a ales cu un cadou: un album-monografie de o foarte bună calitate și un DVD cu filmări aeriene.

După atacul din Siria, americanii mută și în Pacific. Un grup aeronaval dislocat de urgență

„Noi am mai vorbit de Brebu, dar acum vine vorba din nou, pentru că tocmai discutarăm de ctitorie (de Catedrala Neamului și clopotul ei - n.r.). (...) Vă amintiți de primarul din Brebu? L-am avut aici, ca subiect”, a spus Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi24.

„E primarul care a vrut „să ctitorească” un schimb de experiență cu „lasvegăsenii”, adică să ia de la ei păcănele perfecționate de la Las Vegas, o ruletă, ceva, să pună în comună... Voia să se ducă acolo pe banii comunei, la invitația unei organizații din Brașov care nici până în ziua de astăzi nu s-a demonstrat că există”, a reamintit Cristian Tudor Popescu.

Copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu, 'PRAF' în afaceri

„În urma discuțiilor lipsite de respect și cu reminiscențe comunistoide, pe care le-am avut aici, la Digi24, cred că n-a mai plecat delegația, cu primarul în frunte”, a adăugat ironic jurnalistul.

El a povestit apoi că a avut o lansare de carte la Brașov, iar la sesiunea de autografe care a urmat „vine un domn, îmi întinde cartea pentru autograf și zice: Vă rog să luați și asta.

Îmi întinde acest album, realizat în condiții grafice excepționale, hârtie de cea mai bună calitate (răsfoiește): Cine suntem? / Who We Are? Scrie pe fiecare pagină. Și uitați-vă aici, splendid, cu poze, Legende/LegendsPiatra de temelie/ The Corner Stone...Iată ce condiții excepționale, nu știu cât o costa o  chestie de-asta, în orice caz, comuna Brebu, cu 7.000 de locuitori, beneficiază de albumul acesta. Nu știu în câte exemplare a fost editat, dar așa ceva costă niște bani!” - a subliniat Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.