Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu ATACĂ după TRAGEDIA de la Onești: Sunt o grămadă de greșeli ale autorităților care au dus la crima groaznică

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu critică autoritățile din România, după ce doi muncitori au fost uciși la Onești, de un om care i-a sechestrat.

Cristian Tudor Popescu a declarat  la Digi24: „În ce privește ce s-a întâmplat acolo îi au pe conștiință pe acești muncitori autoritățile. Din ce am văzut și auzit relatat, în legătură cu acest caz, sunt o gramadă de greșeli ale autorităților care au dus la această dublă crimă groaznică.

Citește și: Revoluția promisă de Dominic Fritz în primărie e UN BASM: Timișoara e sufocată de fum, subalternii lui Fritz TAC de o săptămână

Eu nu înțeleg cum a fost posibil ca un om de 60 și ceva de ani să poată să pună la pământ 2 oameni, 2 muncitori, un om de 36 de ani și un om de 50, am înțeles, doi fiind, să îi pună la pământ și să îi lege. (...)

Apoi, când vezi că individul respectiv are un tip de discurs în mod evident fixist, obsesisv psihotic, pentru că e clar că omul nu stătea absolut deloc la negociere, discursul era clar fixist și psihotic, atunci încerci să îl anihilezi. Un om de 60 de ani, om înarmat cu un cuțit, să nu poată fi anihilat?

Se găsea acolo un trăgător profesionist, fost în trupele speciale, dotat cu o armă de asalt, și era greu să fie anihilat?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.