Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu: PNL a început să piardă electoral

Cristian Tudor Popescu (CTP) a declarat vineri la Digi24 că „perioada romantică” a epidemiei de coronavirus s-a terminat și că urmează lupte politice „la sânge”, cel care a dat startul fiind președintele Klaus Iohannis pe fondul scăderii electorale a PNL.

„Klaus Iohannis a facut (prin anuntarea relaxarii restrictiilor dupa 15 mai, n.red.) o miscare politica si de imagine asa cum vom vedea din ce in ce mai des. Perioada romantica a COVID-ului s-a cam terminat. Urmeaza batalia politica la sange, pe care o stim cu totii. A fost un moment la inceput, 'Domn'e, murea lumea', a fost emotie, ceva nou (...) Vom asista la ascutirea cinica a luptei politice. Primul pas l-a facut Klaus Iohannis”, a spus Cristian Tudor Popescu (CTP).

„Indiferent cati oameni vor muri, cati se vor mai infecta, indiferent de cifre, Guvernul tot va trebui sa relaxeze lucrurile pentru ca va incepe sa piarda masiv, a inceput deja sa piarda electoral, sub tirul opozitiei care va deveni tot mai brutal”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu (CTP).

Cristian Tudor Popescu (CTP) a mai declarat că recomandă opoziției să folosească o altă temă de atac la adresa Guvernului, nu capacitatea redusă de testare: „Dacă spun că de fapt mortii sunt mai multi si sunt arsi in locuri secrete, se duce racheta asta”.

Vezi si: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 43: Să vă explic de ce a lipsit Dănuța! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.