Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu s-a vaccinat și a IZBUCNIT: M-am străduit să am și eu un simptom, n-am nimic. Îmi faceți cu aer, cum am auzit pe net?

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a vaccinat anticoronavirus și a ținut să precizeze că nu a avut niciun efect secundar, mai mult, chiar le-a întrebat în glumă pe asistente dacă îi vor face vaccinul cu aer, așa cum se zvonește pe internet.

„Îmi venea să întreb dom’le, îmi faceți cu aer, cum am auzit pe net? N-am simțit nimic, acul e foarte subțire și nu e profundă înțepătura și atunci n-am simțit nimic, iar după aceea, nimic. M-am străduit să am și eu un simptom, n-am nimic. La Romexpo, impresionat, era lume, dar fluxurile foarte bine organizate, toată lumea știa ce are de făcut, după aceea vaccinul foarte rapid, multe cabine de vaccinare, un sfert de oră stă toată lumea într-un spațiu post-vaccin, după care lumea se duce acasă și vine la rapel. Erau mulți tineri, oameni veniți cu familia, oameni mai în vârstă, foarte disciplinați.

Există însă și lipsuri. Când m-am înscris la primul centru, nu s-a întâmplat nimic, în 10 zile niciun mesaj și atunci m-am mutat la Romexpo, unde în 36 de ore am primit data și m-am vaccinat. Nu e singurul centrul ăla unde m-am păcălit unde m-am păcălit eu înscriindu-mă, sunt mai multe, după cum ne spune domnul colonel, care sunt centre false. Centre inactive, care au fost trecute pe listă și oamenii lăsați să se înscrie acolo, spunând acum domnul colonel Gheorghiță că am zis că e bine să fie liste de așteptare făcute pentru momentele când vom activa acele centre. Cei care au făcut greșeala asta poate stau de fraieri și în ziua de astăzi.”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Europa FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.