Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu se bagă în scandalul momentului: 'Un furt groaznic şi o manipulare ordinară'

ctp cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu are o intervenţie dură în scandalul momentului. În direct la Digi 24, CTP-ul a avut o ieşire furibundă în celebrul dosar Cambridge Analytica. Jurnalistul spune că aici este despre prostia celor care nu îşi dau seama că au fost manipulaţi.

Citește și: Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Vladimir Putin, după ce acesta a câștigat din nou alegerile prezidențiale

Soluţia ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple în viitor este antrenarea elevilor în identificarea ştirilor false, explică jurnalistul. „Un furt groaznic, o manipulare ordinară. Manipularea spune aşa: vreau să te conving că ideea mea e a ta şi numai a ta. Cheia stă în prostia celor care cred că dacă deţin nişte scule inteligente, smartphone, cred că sunt şi ei deştepţi. Nu sunt, sunt vulnerabili. Şi pe urmă nu ştii de ce te duci şi introduci buletinul în urnă şi ai ferma convingere că au fost decizia şi gândirea ta. Trebuie să antrenăm oamenii din liceu cum să identifice şi să se apere de manipulare şi fake news”, a tunat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.