Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu: Simona Halep își trage sufletul, nu are șanse mari

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu comentează o nouă înfrângere umilitoare suferită de Simona Halep. Eliminată la Guangzhou de o necunoscută, episodul s-a repetat la Wuhan, tot în China. Numărul 2 mondial a pierdut un meci în care ca condus cu 5-1 în setul decisiv. CTP spune că Simona Halep nu are nicio șansă nici la al treilea turneu din China, cel de la Beijing.

Citește și: ȘOC în tenisul mondial: Serena Williams se retrage! Simona Halep are cale liberă

”Nu eram liniștit nici la 5-1 în setul decisiv. Scorul fusese produs de valoarea de bază a nr-ului 2 mondial, de câteva lovituri speciale reușite de Simona în momente importante, dar Iohanna Konta era mult mai cuplată la meci, mai „în joc”. Ca și la Guangzhou, Simo se mișca fără zvâc, era transpirată leoarcă și își trăgea des sufletul. N-a avut nici măcar puterea să se enerveze la un as pe care arbitrul de tușă i l-a refuzat cu acordul celui de scaun (la Wuhan nu există Hawkeye).

Eliberată de orice crispare la 1-5, outsidera britanică Iohanna a „dat în minge” fără reținere, a atacat mereu prima; oricât ar părea de straniu, în astfel de momente, mingea parcă „simte” moralul jucătoarei și ciupește tușele, în vreme ce Simonei, lipsită de inițiativă, doar reacționând la ce propunea Konta, i-au ieșit în out 1 cm ori s-au oprit în banda fileului nu mai știu câte lovituri... La 3-5 și serviciul la Konta, presimțirea tristă mă luase în stăpânire. Simona a pierdut 6 ghemuri consecutiv, fără să aibă o singură minge de meci, ceea ce nu cred că i s-a mai întâmplat în ultimii 3 ani...

Hotărât lucru, atmosfera din China nu-i priește Simonei și, din câte aud, acuză și dureri la un tendon. De altfel și Sharapova, Kvitová, Wozniacki au părăsit devreme turneul, fie prin abandon, fie învinse.

Cred că nici la Beijing Simona nu are șanse mari. Important mi se pare să își mențină moralul sus, în ciuda acestor înfrângeri, pentru marea înfruntare de la Singapore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.