Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiana Anghel, din foame la ”ești prost” și MCV-ul pe persoană fizică

c.a.

Senatoarea Cristiana Anghel, celebră de pe vremea când era o învățătoare în greva foamei, este plină de ”surprize”. Probabil învățată să vorbească în fața unui auditoriu, prin prisma meseriei pe care a avut-o, senatoarea a avut în Senat 1154 de luări de cuvânt. Și totuși, se știe că vorba multă este sărăcia omului, zicală confirmată de senatoare. ”Sărăcia” Cristianei Anghel a putut fi observată după ultima ”maximă” ce i-a ieșit pe gură: ”Vom face tot ce spune MCV-ul. Cine e MCV? Ştie cineva din această sală cine e, ca persoană fizică, cu nume și prenume, acest MCV? Ştie cineva ce interese sunt în spatele acestui MCV?”.

O asemenea declarație nu avea cum să nu fie taxată în mediul online. Președintele Senatului Universității București, Marian Preda, o îndeamnă pe aceasta să caute răspunsul la Victor Ponta, care ar trebui să știe cine este MCV-ul, fiind înrudit cu MTO-ul despre care a dovedit cât de multe știe.

Screenshot_5Din zecile de comentarii la postarea de mai sus, am selectat și le voi reda pe primele două, după numărul de aprecieri:

Screenshot_6

La postarea Laurei Florea pe aceeași temă, mai mulți internauți încearcă să găsească un răspuns pentru declarațiile Cristianei Anghel.

 

Screenshot_10

Cristiana Anghel nu e singura care s-a făcut de râs...

MCV

Din poziția de senator în Parlamentul României, învățătoarea Cristiana Anghel a reușit în ultimii 4 ani să-și demoleze cărămidă cu cărămidă, imaginea idilică de erou care se luptă cu sistemul și îl învinge.

Dan Tănasă analiza pe blogul personal, în februarie 2014, prestația senatorului Cristiana Anghel:

Screenshot_3

Din februarie 2014 până în februarie 2016 au urmat doi ani de mandat care pot fi descriși în aceeași manieră: s-a remarcat doar prin scandaluri jenante la televizor, s-a poziționat în mijlocul oamenilor doar într-o încercare exagerată de a se autointitula avocat al poporului , sfârșită tragic prin a a-i spune unui cioban „ești prost”.

Screenshot_1

Nici Cristiana Anghel nu pare să creadă că a făcut mai mult. Deși au trecut peste ea patru ani în care a fost membru al Senatului, aceasta se promovează în continuare în mediul online cu imaginea de învățătoare grevistă. Ai zice că e normal ca momentul său de vârf (d.p.d.v. al notorietății) din 2010 să poată fi depășit cu ușurință datorită unui mandat de senator. Din păcate, prin poza de profil a contului personal de Facebook, Cristiana Anghel ne demonstrează că se identifică în continuare cu imaginea de grevistă. Inevitabil, la fel o fac și ceilalți.  Iată cum un mandat de senator a fost irosit în scandaluri TV și încercări populiste de a se propune purtător de cuvânt al unui grup de protestatari.

Și adversarii fostei învățătoare s-au schimbat între timp. Dacă în 2010 se lupta cu clasa politică, ulterior aceasta a ajuns să se lupte cu ciobanii pe care îi acuza că sunt ofițeri acoperiți sau chiar cu jurnaliștii, acuzându-i (la grămadă) de imparțialitate și de surse de venit îndoielnice.

Nu mai este atât de mult timp până la alegerile parlamentare din toamnă, unde vom vedea dacă este de ajuns ca o grevă a foamei să-ți aducă două mandate consecutive de senator, sau dacă lipsa substanței din primul mandat îl va face pe acesta să fie și ultimul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.