Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi nu se aştepta ca Lazio să piardă la Bucureşti

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Italianul Cristiano Bergodi, fostul antrenor al echipei Steaua, a declarat că nu se aştepta ca Lazio să piardă la Bucureşti (0-1), cu FCSB, în prima manşă şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

''Nu mă aşteptam la înfrângerea din tur. Am dat un interviu în presa română spunând că nu există comparaţie în privinţa valorii. Credeam că Lazio va reuşi măcar să marcheze, iar în realitate a avut ocazii şi ar fi putut câştiga. Poate a fost surprinsă de agresivitatea Stelei (FCSB, n. red.), şi eu mă aşteptam la un joc mai închis. Nu spun că Lazio a subapreciat adversarul, dar cred că nu a avut determinarea necesară'', a declarat Bergodi, citat de Radiosei.

''Ei (FCSB) nu au învins o echipă italiană de mult timp şi sunt mulţumiţi, sunt o echipă dificilă. Am e nevoie (ca Lazio) să recupereze diferenţa, dacă nu va înscrie echipa se poate enerva. FCSB e o echipă bună şi se pricep să tragă de timp'', a mai spus Bergodi, care a dezvăluit că a fost dat afară de la Steaua de patronul Gigi Becali, după ce la pauza unui meci cu Sheriff i-a spus să iasă din vestiar.

Citește și: Un controversat personaj 'dezvăluie' motivul pentru care frații Becali s-au întors la pușcărie: 'Sunt curios să aflu care este relația dintre judecătoarea...'

''Lazio are valoare pentru a reuşi calificarea, dar trebuie să joace cu cea mai bună formaţie a sa. Echipa lui Inzaghi a depăşit o perioadă grea, iar acum cu Steaua şi Milan îşi joacă două obiective importante: optimile de finală ale Europa League şi o finală (a Cupei Italiei). Nu trebuie să schimbe echipa, când se fac multe schimbări se pierde omogenitate şi e un risc'', a subliniat Bergodi, fost jucător la Lazio.

''Sper să văd o echipă Lazio frumoasă, pe care am văzut-o des acasă. Ştie să atace cu răbdare, iar geniul celor mai buni jucători ai săi face diferenţa în faţa echipelor care se închid. Nu trebuie să încerce să profite de tranziţia negativă a adversarilor. Au lăsat spaţii şi în meciul tur'', a mai spus Bergodi.

Tehnicianul italian, în prezent fără angajament, i-a remarcat de la FCSB pe Budescu şi pe Gnohere.

''Budescu e unul dinte cei mai buni jucători, iar Gnohere e foarte puternic din punct de vedere fizic. E nevoie de atenţie la marcaj, FCSB are în faţă jucători buni. Pentru acest lucru pe teren trebuie să intre cea mai bună formaţie, e important ca Lazio să se califice'', a mai spus Bergodi, conform Agerpres.

Lazio şi FCSB se vor înfrunta joi, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 20,00 (ora României), în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. FCSB a câştigat în tur cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.