Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un controversat personaj 'dezvăluie' motivul pentru care frații Becali s-au întors la pușcărie: 'Sunt curios să aflu care este relația dintre judecătoarea...'

Ioan Becali

Condamnarea fraților Becali și a judecătoarei Geanina Terceanu a reprezentat șocul zilei, marți! Decizia a fost comentată și de Miron Cozma, care a spus despre condamnarea fraților Becali că "au luat atât din cauza judecătoarei".

În dosarul ”Mită pentru judecătoare”, Ioan Becali a primit o condamnare de 7 ani și 4 luni de închisoare, iar fratele său, Victor, a fost condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare, pentru dare de mită. În schimb, Cristi Borcea a fost achitat.

Citește și: Denunţătorul medicului Lucan aruncă ÎN AER sistemul medical: Deputatul, noi DEZVĂLUIRI în faţa procurorilor DIICOT / VIDEO

”Decizia este exagerată. Este un abuz împotriva fraților Becali. Nu-i simpatizez, dar ăsta este adevărul. Iar în ceea ce-l privește pe Cristi Borcea, el nu avea nici o vină, era normal să fie achitat”, a declarat Miron Cozma pentru Libertatea.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a continuat: ”Au luat atât din cauza judecătoarei. Asta este de fapt o lecție dată de judecători judecătoarei condamnate. Sunt curios să aflu care este relația dintre judecătoarea care a dat decizia și cea condamnată”.

Citește și: Dezvăluiri halucinante ale lui Călin Popescu Tăriceanu: Convorbiri telefonice incendiare pe biroul lui Traian Băsescu

Fosta judecătoare Geanina Terceanu a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare și de la ea vor fi confiscați 185.000 de euro, mita primită de la frații Becali.

”S-a vrut să se dea o lecție. Asta e România. Radu Mazăre ia patru ani cu suspendare pentru o ”lipsă” de ”doar” 114 milioane de euro, în timp ce amărâții ăștia primesc câte 7 ani pentru o sumă infinit mai mică!”, a mai spus Miron Cozma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.