Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo a demonstrat că pandemia nu l-a afectat: El a şutat, în timpul antrenamentului, la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a demonstrat că pandemia nu l-a afectat. El a şutat, în timpul antrenamentului, la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta. Atacantul lusitan a revenit în 19 mai la antrenamentele echipei Juventus, după 72 de zile de pauză, anunță MEDIAFAX.

Pandemia nu l-a afectat pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez a arătat de ce este în stare la ultimul antrenament cu echipa Juventus. Şi-a aşezat mingea cu piciorul pe teren şi a şutat elegant spre coşul de baschet. Atacantul de 35 de ani a băgat mingea în coş fără probleme.

Citește și: Se solicită retragerea cetățeniei române deținute de premierul Republicii Moldova: Sunt inadmisibile și lipsite de respect

Clipul video a fost postat pe contul de Twitter al clubului Juventus cu textul: „Simplu ca bună ziua”.

Cristiano Ronaldo a intrat în izolare la domiciliu şi a fost testat pentru coronavirus, după ce s-a întors din Portugalia. Atacantul a stat în ţara sa natală pe toată durata pandemiei alături de logodnica sa, Georgina Rodriguez, şi cei patru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.