Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo a suferit primul eșec în Arabia Saudită: Al-Nassr a pierdut poziția de lider în campionat

Al Nassr
Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo a suferit primul eşec în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite alături de noua sa echipă, Al-Nassr, care a cedat poziţia de lider după ce a fost învinsă la limită de rivala Al-Ittihad (scor 0-1), într-o partidă disputată joi seara, informează DPA.

Atacantul brazilian Romarinho a marcat unicul gol al partide, în minutul 80, la capătul unui contraatac devastator.


În urma acestui rezultat, Al-Ittihad a preluat conducerea în clasament, cu 47 de puncte după 20 de etape, făcând rocadă cu Al-Nassr, care a coborât pe poziţia a doua, cu 46 de puncte, notează Agerpres.

Antrenorul lui Al-Nassr, Rudi Garcia, a încercat să se concentreze pe aspectele pozitive după acest eşec. "Suntem dezamăgiţi, pentru că nu meritam să pierdem. Cei de la Al-Ittihad au marcat un gol aşa cum le place, pe contraatac. Campionatul este încă lung, iar acum suntem la un punct în spatele lui Al-Ittihad. Sunt mulţumit de echipa mea. Am evoluat pe un stadion dificil, cu un public numeros, dar am reuşit totuşi să jucăm cu personalitate", a spus Garcia.

Cristiano Ronaldo, care a împlini luna trecută 38 de ani, şi-a reziliat contractul cu echipa engleză Manchester United la debutul Cupei Mondiale din Qatar şi a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu Al-Nassr, a cărui valoare totală este estimată la 200 de milioane de euro. El a reuşit să marcheze opt goluri în şapte meciuri disputate până acum în liga saudită, conform site-ului Goal.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.