Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, aproape de a scăpa de un dosar greu! Anunțul momentului făcut de un judecător în cazul unui presupus caz de viol

facebook.com
Cristiano Ronaldo iubita

Plângerea unei americance care l-a acuzat pe fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o în 2009, într-un hotel din Las Vegas, trebuie clasată fără alte urmări din cauza neregulilor constatate, a recomandat un judecător responsabil cu acest dosar aflat pe rolul instanţei civile, informează AFP.

Judecătorul Daniel Albregts consideră că plângerea depusă la tribunalul federal din Nevada de către Kathryn Mayorga, în vârstă de 37 de ani, este fondată în principal pe documente piratate provenite din "Football leaks", care nu ar fi trebuit să se afle în posesia sa.

În recomandările sale, date publicităţii, judecătorul acuză avocatul femeii, Leslie Stovall, că a acţionat cu "rea credinţă" în acest dosar.

"Să respingi dosarul Mayorga din cauza comportamentului incorect al avocatului său este sever. Dar, din păcate, este singura sancţiune adecvată pentru a garanta integritatea procedurii judiciare", a scris judecătorul Albregts.

Chiar dacă reclamanta îşi schimbă apărătorul, "tribunalul va fi incapabil să spună care parte a cazului este fondat doar pe amintirile sale sau dacă au fost influenţate de documentele "Football Leaks", a adăugat judecătorul.

Citește și Alertă! Fundaşul Ionuţ Nedelcearu s-a accidentat şi nu va face parte din lotul naţionalei României pentru meciul cu Germania

Avocatul fotbalistului din Las Vegas, Peter Christiansen, a transmis prin intermediul unui comunicat că "tribunalul doreşte să aplice legea cu echitate şi recomandă respingerea plângerii civile împotriva lui Ronaldo".

Citește și Andy Murray a anunţat că şi-a recuperat verigheta: Vă vine să credeţi, verigheta şi pantofii s-au întors acasă

Starul portughez a respins categoric aceste acuzaţii de viol, afirmând că a avut o relaţie "complet consimţită" cu femeia în cauză.

La rândul ei, justiţia americană a anunţat în iulie 2019 că aceste acuzaţii "nu pot fi dovedite dincolo de îndoială rezonabilă", renunţând în consecinţă să-l urmărească penal pe jucătorul portughez lui Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.