Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, gest SUPREM: Își transformă hotelurile în SPITALE, în lupta cu coronavirusul, și anunță că va suporta toate salariile medicilor

Cristiano Ronaldo

UPDATE

Informația potrivit căreia Ronaldo s-a gândit să-și ofere mai multe hoteluri din Portugalia drept spații pentru carantină, publicată de jurnaliștii de la Marca, dar și de alte site-uri, se pare că este falsă.

”A existat un articol potrivit căruia Cristiano Ronaldo a avut în vedere posibilitatea de a renunța la hotelurile sale CR7 și a le transforma temporar în spitale pentru a lupta împotriva izbucnirii noului coronavirus (Covid-19).

Aceste informații, furnizate inițial de ziarul sportiv spaniol Marca, sunt false!”, au punctat cei de la jm-madeira.pt.

Știrea inițială

Cristiano Ronaldo a decis să se implice în cea mai importantă problemă cu care se confruntă Europa, coronavirusul. Starul lui Juventus a decis să îşi transforme lanţul de hoteluri din Portugalia în spitale pentru cei depistaţi pozitiv.

Sprijinul lui Ronaldo nu se opreşte aici. El va suporta toate cheltuielile aferente, începând cu salariile doctorilor şi asistenţilor medicali, informează mediafax.ro.

Citește și: Informare Coronavirus: Au apărut explicațiile oficiale despre starea de urgență în care va intra România

Recent, portughezul a postat pe pagina de Instagram un mesaj prin care îi îndeamnă pe toţi să respecte indicaţiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume. Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese. Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a scris Cristiano Ronaldo, pe pagina de Instagram.

Citește și: Florin Cîțu face apel la calm: ‘am asigurat finanțarea României, pensii, salarii, ajutoare sociale, totul este deja asigurat pentru că am împrumutat’

Ronaldo nu a trecut prin cele mai fericite momente. Pe 3 martie, mama lui a suferit un accident vascular cerebral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.