Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo i-a ȘOCAT pe medici: care este vârsta biologică a superstarului lui Real Madrid

www.prosport.ro
Cristiano Ronaldo Real Madrid

Cristiano Ronaldo are un fizic impresionant şi se află într-o formă perfectă, la o vârstă la care mulţi se gândesc să agaţe ghetele în cui. Medicii sunt impresionaţi de datele culese despre portughez, a cărui vârstă biologică este de doar 23 de ani, cu 10 mai puţin decât are în realitate.

Citește și: S-a publicat LISTA marii Loje a Masonilor din România: un fost premier și un judecător de rang înalt, printre cei activi

Jurnalista Arancha Rodriguez a făcut rost de istoricul medical din ultimii ani al superstarului lui Real Madrid. Deși are 33 de ani, starul Realului se află la cel mai înalt nivel, iar organismul său este aproape de perfecțiune. Ziarista a prezentat datele unor doctori, care au rămas impresionaţi de organismul superstarului blanco. Vârsta lui biologică ar fi de doar 23 de ani, astfel că e de aşteptat ca portughezul să evolueze la cel mai înalt nivel câţiva ani buni, informează Digisport.

Conform spaniolilor de la AS, Ronaldo are un indice de grăsime corporală de doar 7%. Asta în condițiile în care chiar și în rândul sportivilor acesta este undeva în jur de 10-11%. De asemenea, indicele de masă musculară al portughezului este puțin peste 50%, mult peste valorile ridicate întâlnite la sportivii de performanță (aproximativ 46%).

În timpul confruntării cu liderul din Serie A TIM, Ronaldo a atins o viteză maximă de 33,65 km/h, o performanţă remarcabilă. De exemplu, Leroy Sane, cel mai rapid jucător din Premier League, a fost "înregistrat de radar" cu 35,48 km/h.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.