Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo: 'Ne pregătim pentru bătălii grele în barajul de calificare la CM 2022'

cristiano ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo, care visează să joace la a cincea sa Cupă Mondială în acest an, în Qatar, cu naţionala de fotbal a ţării sale, a declarat pentru ESPN Brazilia că se pregăteşte pentru "bătălii grele" în barajul de calificare, scrie AFP, relatează Agerpres.

''Ar fi foarte trist să nu ne atingem obiectivul, accederea la Cupa Mondială de fotbal 2022. Dar cred că vom fi acolo. În fotbal, ca şi în viaţă, trecem prin momente grele, dar în final vom rămâne în picioare'', a spus Ronaldo.

Portugalia, care nu a reuşit calificarea directă la CM 2022 din Qatar, va disputa un prim meci cu Turcia, pe 24 martie, în semifinalele barajului de calificare, iar dacă va trece de aceasta, va întâlni în finală învingătoarea dintre Italia şi Macedonia de Nord, italienii fiind deţinătorii trofeului EURO 2020.

''Ştim că vom avea meciuri grele, mai întâi împotriva Turciei, şi dacă vom câştiga, cred că vom înfrunta Italia. Vom vedea. În martie vom fi pregătiţi, va fi o bătălie şi va fi frumos de urmărit pentru fanii fotbalului'', a spus atacantul lui Manchester United.

''Viaţa este aşa cum e, nu există un scenariu perfect. Mai avem timp, trebuie să profităm de el pentru a fi gata în martie'', a adăugat vedeta Portugaliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.