Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo negociază cu Manchester City (presă)

Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo doreşte să părăsească în această vară echipa italiană de fotbal Juventus Torino şi poartă în prezent negocieri cu campioana en titre a Angliei, Manchester City, anunţă presa italiană şi cea spaniolă.

Ziarul Corriere dello Sport scrie că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a început deja discuţiile cu oficialii lui Manchester City în vederea unui posibil transfer al starului lusitan pe Etihad Stadium, unde acesta ar urma să evolueze sub comanda antrenorului Pep Guardiola.

Principala opţiune a lui Guardiola rămâne în continuare Harry Kane, atacantul lui Tottenham Hotspur, însă negocierile purtate între cele două cluburi din Premier League nu au ajuns deocamdată la niciun rezultat. În cazul în care transferul lui Kane nu se va realiza, tehnicianul spaniol ia în calcul recrutarea lui Cristiano Ronaldo, precizează la rândul său cotidianul catalan Sport.

Pe de altă parte, presa spaniolă avansează şi varianta revenirii lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, unde este dorit de antrenorul Carlo Ancelotti, dar şi de o mare parte a jucătorilor care au evoluat alături de portughez până în 2018, când acesta a plecat la Juventus în schimbul sumei de 100 milioane euro.

În prezent, oficialii lui Real Madrid îşi concentrează toate eforturile pentru recrutarea francezului Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain însă, cu 14 zile înaintea perioadei de mercato, nimic nu este exclus, scrie Marca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.