Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo nu face parte din meciul pe care Juventus îl va disputa cu Atalanta

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu face parte din meciul pe care Juventus îl va disputa, sâmbătă, cu Atalanta, în etapa 13 din Serie A, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Maurizio Sarri a decis să îl menajeze pe Ronaldo, neincluzându-l pe starul portughez pe foaia de joc pentru meciul cu Atalanta, tehnicianul lui Juventus declarând: ”Nu este nimic de clarificat cu Ronaldo. Unii jucători trebuie lăsați să se odihnească. Ne-a spus, marți, că încă nu se simte bine. Scopul nostru este să îl avem înapoi pentru Liga Campionilor. Sunt 99% sigur că nu va juca mâine”.

Cristiano Ronaldo a înscris trei goluri pentru Portugalia, în partida cu Lituania, și un gol în partida cu Luxemburg. Înaintea de partidele din preliminariile pentru Euro 2020, Ronaldo a fost înlocuit în partidele cu Lokomotiv Moscova și AC Milan și a părut deranjat de acest lucru. Ulterior, portughezul a declarat: ”Am încercat să ajut Juventus, jucând accidentat. Nimănui nu-i place să fie înlocuit, dar înțeleg de ce s-a întâmplat asta, pentru că nu eram în formă. Nici în ultimele două meciuri alături de Portugalia nu am fost la capacitate maximă. Când trebuie să mă sacrific pentru echipa de club și pentru echipa națională, o fac cu mândrie”.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

Partida dintre Juventus și Atalanta este programat sâmbătă, de la ora 16:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.