Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo provoacă cutremur în fotbal: Mi-ar plăcea să evoluez la PSG

mediacdn.prosport.ro
Cristiano Ronaldo

Jurnaliștii de la L'Equipe au publicat un pasaj din noua biografie a lui Cristiano Ronaldo, în care portughezul recunoaște că i-ar face plăcere să evolueze în tricoul celor de la PSG. Declarația vine la doar o zi, după ce Ronaldo a spus, într-un interviu acordat jurnalistului englez Piers Morgan, că se simte trădat la Manchester United şi a spus că nu are respect faţă de antrenorul Erik Ten Hag, ceea ce îi va determina aproape sigur plecarea de la United.

”Ușa este deschisă! Doar cu portughezii din regiunea Paris, clubul ar putea umple stadionul.

Mă văd evoluând pe Parc de Princes, în fața a 50.000 de portughezi. Asta ar fi cu adevărat grozav!”, a spus Cristiano Ronaldo, în autobiografia sa, care încă nu este publicată.

Acest mesaj al lui Cristiano Ronaldo pare a fi unul țintit și există trei elemente care îi conferă greutate:

1. L'Equipe, ziarul de casă al celor de la PSG, publică acest mesaj.

2. Cristiano Ronaldo a oferit un amplu interviu în care a spus că este gata să plece de la Manchester United.

3. Mesajul face parte dintr-o autobiografie nepublicată a lui Cristiano Ronaldo. Dacă informația s-a ”scurs” dintr-un manuscris nepublicat este greu de crezut că Ronaldo nu știe despre acest lucru.

.Jurnalistul german Florian Plettenberg anunță că șefii lui PSG nu exclud un transfer al lusitanului. În această vară, Cristiano Ronaldo ar fi fost propus la PSG de către impresarul său, dar șeicii au refuzat. Între timp, calculele s-ar putea să se fi schimbat, mai ales că PSG va da piept cu Bayern Munchen în Uefa Champions League, iar prezența lui Cristiano Ronaldo le-ar putea oferi o șansă în plus parizienilor

Cuplul stelar din istoria fotbalului

Un eventual transfer al lui Cristiano Ronaldo la PSG ar oferi iubitorilor fotbalului posibilitatea de a-i vedea în aceeași echipă pe titanii Cristiano Ronaldo și Leo Messi.

Cei doi au dominat fotbalul mondial în ultimii 15 ani și, după părerea multora, sunt cei mai buni doi jucători din istoria fotbalului. Cu siguranță sunt cei mai galonați jucători din istorie, date fiind numărul premiilor Balonul de Aur câștigate, dar și trofeele obținute cu echipele de club sau cu echipa națională.

Ronaldo și-a anunțat plecarea de la United

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului englez Piers Morgan, că se simte trădat la Manchester United şi a spus că nu are respect faţă de antrenorul Erik Ten Hag, relatează News.ro.

„Mă simt trădat”, a asigurat câştigătorul Balonului de Aur. „Am simţit că unii oameni nu mă vor aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut”, a spus el.

„Nu am niciun respect pentru Erik ten Hag pentru că nu mă respectă. Dacă nu ai respect pentru mine, nu voi avea nici eu pentru tine”, explică fostul jucător de la Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.