Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo se întoarce din Portugalia la casa lui din Torino

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo se întoarce luni din Portugalia la casa lui din Torino, Italia. Jucătorii echipei Juventus vor relua antrenamentele pe teren, individuale, potrivit Mediafax.

Campioana Italiei revine pe teren. Marţi şi miercuri jucătorii echipei Juventus vor relua antrenamentele individuale la Continassa. Fotbaliştii vor lucra în prezenţa unui medic şi a unui preparator fizic.

La antrenamente vor putea reveni doar jucătorii care au stat în Italia în toată această perioadă sau care s-au întors din străinătate, dar au stat în carantină timp de 14 zile.

Cozmin Gușă dezvăluie cum au ajuns la Realitatea VIP-uri precum Miron Mitrea sau Anca Alexandrescu: Nu mai sunt patron

Cristiano Ronaldo este aşteptat să se întoarcă luni la Torino, după ce duminică şi-a trimis bagajele din Portugalia la casa lui din Italia. Atacantul lusitan va decide dacă va rămâne în izolare într-o cameră din Hotelul J sau la el acasă.

Duminică, 3 mai, a fost Ziua Mamei, iar Cristiano Ronaldo a profitat de această zi pentru a o sărbători pe mama lui. Portughezul i-a oferit o maşină cadou, în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

„Mulţumesc copiilor mei pentru cadourile pe care le-am primit astăzi. Doresc o zi fericită, tuturor mamelor", a transmis pe Instagram Maria Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.