Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo şi-a făcut un selfie cu un fan al echipei Manchester United, care a reușit să pătrundă pe teren la finalul meciului cu Juventus

cristiano ronaldo portugalia

Atacantul Cristiano Ronaldo şi-a făcut un selfie cu un fan al formaţiei Manchester United care a intrat pe teren la finalul meciului cu Juventus Torino, de marţi, de pe Old Trafford, din Liga Campionilor, scrie news.ro.

Imediat după fluierul final, când se pregătea să mulţumească spectatorilor de pe Old Trafford, Ronaldo a fost abordat de un fan, care a reuşit să pătrundă pe teren.

Deşi stewarzii au apărut rapid, Ronado a luat telefonul suporterului şi şi-a făcut un selfie alături de acesta. Fanul a fost scos de pe teren de forţele de ordine.

Citește și: Seară NEBUNĂ în Liga Campionilor: Juventus, cu Ronaldo pe teren, s-a impus pe Templul Viselor, cu echipa lui Jose Mourinho - VIDEO

Juventus Torino a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Manchester United, în etapa a III-a a Grupei H a Ligii Campionilor, prin reuşita lui Dybala, din minutul 17.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.