Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo, singurul jucător din primele cinci campionate ale Europei care înscrie cel puțin 10 goluri în fiecare dintre ultimele 15 sezoane

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a devenit, duminică, singurul jucător din primele cinci campionate ale Europei care înscrie cel puțin 10 goluri în fiecare dintre ultimele 15 sezoane, potrivit Mediafax.

Performanța lui Cristiano Ronaldo a fost oficializată duminică, în urma celor două reușite din meciul de campionat cu Udinese, scor 3-1. Portughezul a punctat în minutele 9, respectiv 37, și a ajuns la 11 goluri în acest sezon.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Potrivit Opta, niciun alt jucător nu a înscris cel puțin 10 goluri în fiecare dintre ultimele 15 sezoane. La această statistică au fost luate în calcul reușitele din toate competițiile.

La acest capitol, Ronaldo l-a depășit pe rivalul Lionel Messi, care este cu doi ani mai tânăr. Argentinianul are 14 sezoane consecutive cu cel puțin 10 goluri marcate. Diferența este făcută de prima stagiune, cea din sezonul 2005/2006, când jucătorul de la FC Barcelona a marcat doar opt goluri. În aceeași perioadă, Cristiano Ronaldo evolua pentru Manchester United și înscria de 12 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.