Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo va debuta în campionatul Arabiei Saudite pe 22 ianuarie

news.sky.com
cristiano ronaldo al nasr

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ar urma să debuteze în campionatul Arabiei Saudite cu echipa Al-Nassr pe 22 ianuarie, a indicat sâmbătă pentru AFP o sursă apropiată de acest club.

Ronaldo, care pe 5 ianuarie va împlini 38 de ani, va putea fi folosit de noul său club după ce acesta a reziliat contractul camerunezului Vincent Aboubakar pentru a respecta numărul maxim de opt jucători străini fixat de federaţia saudită, potrivit Agerpres.

El va fi deci disponibil pentru a juca primul meci la noua sa echipă pe 22 ianuarie, pe teren propriu, împotriva lui Ettifaq. Până atunci, el trebuie să ispăşească o suspendare de două meciuri impusă în luna noiembrie când mai juca la formaţia engleză Manchester United.

"Al Nassr a reziliat contractul lui Vincent Aboubakar de comun acord şi a primit toate compensaţiile financiare la care avea dreptul", a indicat o sursă apropiată de clubul saudit.

Această sursă nu a confirmat însă plecarea lui Aboubakar la Manchester United, precizând că atacantul în vârstă de 30 de ani este de acum liber şi poate negocia cu orice club.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil până în iunie 2025 cu Al-Nassr. Întâmpinat marţi de 25.000 de spectatori pe stadionul Mrsool Park din Riad, atacantul a afirmat că venirea la echipa saudită nu înseamnă sfârşitul carierei, ci o nouă etapă în cursa spre noi recorduri.

"În Europa munca mea s-a terminat, am câştigat totul, am jucat la cele mai importante echipe", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.