Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo va juca în zona arabă - Contract faraonic pentru starul portughez

Facebook
Cristiano Ronaldo

Fotbalistul Cristiano Ronaldo va juca pentru Al-Nassr începând cu 1 ianuarie. Contractul care îl leagă pe fotbalistul portughez de echipa din Arabia Saudită va fi valabil două sezoane și jumătate, potrivit MARCA.

Atacantul s-a despărțit de Manchester United cu două zile înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar și a putut negocia cu orice echipă. Al-Nassr a fost formația care s-a arătat foarte interesată de transfer încă de la început.

Principalul argument pentru a lăsa în urmă fotbalul european a fost, fără îndoială, cel financiar. Contractul în valoare de aproximativ o sută de milioane de euro are mai multe stimulente prin publicitate, care îl vor face pe portughez cel mai bine plătit sportiv din lume. Suma totală a contractului lui CR7 cu Al-Nassr se va apropia de 200 de milioane de euro pe sezon.

Messi și Neymar de la PSG câștigă în jur de 75 de milioane de euro pe sezon.

La Al-Nassr, Ronaldo va fi antrenat de francezul Rudi Garcia și va fi coleg cu Alvaro Gonzalez. Fundașul central a ajuns în Arabia Saudită în vara anului trecut, după ce și-a încheiat contractul în Franța. În echipa saudită va fi coleg și cu portarul columbian Ospina care și-a încheiat contractul cu Napoli și a decis să accepte propunerea saudită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.