Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristianu Bergodi - Trebuie să arătăm respect celor de la Chindia, nu mă interesează la ce scor câştigăm

bergodi

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi trebuie să arate respect adversarei din partida de vineri, Chindia Târgovişte, precizând că nu îl interesează la ce scor va câştiga formaţia sa.

"Ne dorim să câştigăm acest ultim meci înaintea pauzei competiţionale pentru a rămâne pe primul loc în clasament... iar dacă se va mări şi distanţa faţă de echipele de după noi cu atât mai bine. Noi suntem capabili de orice, şi să câştigăm la scor, şi să pierdem, aşa cum s-a întâmplat cu Clinceni. Noi trebuie să arătăm respect celor de la Chindia, o echipă care ia puţine goluri. Aşa că nu va fi uşor. Nu mă interesează la ce scor câştigăm, aceasta este o discuţie pentru suporteri. Eu sunt mai pragmatic, important este să câştigăm", a afirmat el.

"Chindia e o echipă bună cu un antrenor valoros, îl cunosc foarte bine pe Emil Săndoi. Sper că va fi un meci frumos pe care noi să îl câştigăm. Nu va fi uşor pentru că Emil Săndoi a fost la Craiova şi cunoaşte aproape toţi jucătorii, dar asta nu trebuie să ne îngrijoreze. Noi trebuie să ne facem jocul şi să fim echilibraţi între faza ofensivă şi cea defensivă. Ajungem destul de uşor în careul advers, însă le-am spus băieţilor că trebuie să fructificăm mai mult ocaziile pe care le avem", a adăugat antrenorul italian.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Rareș Bogdan la adresa CCR-ului, pe tema impozitării pensiilor speciale: Să sperăm că nu vor anula și acest demers al PNL

Bergodi nu este mulţumit în proporţie de 100% de jocul echipei sale. "Sigur că nu sunt mulţumit 100% de joc, dar cred că ar trebui să avem puţină răbdare pentru a regla anumite lucruri şi din punctul de vedere al jocului. Însă echipa a arătat până acum maturitate în joc, nu riscă nimic. Sigur că echipa adversă are 2-3 ocazii, dar, în general, băieţii au ajuns la o maturitate. Câştigăm încet-încet încredere. Campionatul e lung, dar suntem acolo. Echipa e pe un drum bun. Chiar dacă am fost fundaş, de când sunt antrenor cred eu că echipele mele au jucat mereu bine în ofensivă, au încercat întotdeauna să dea gol. Mie îmi place să jucăm pentru a da goluri, că se poate întâmpla să nu dăm aşa multe, se poate", a precizat tehnicianul.

El a recunoscut că jucătorii săi trebuie să gestioneze mai bine finalurile de meci pentru a nu permite adversarilor să îşi creeze ocazii: "Nici noi nu vrem să avem emoţii pe finalurile de meci. E clar că trebuie să îmbunătăţim ultimele minute. Lucrăm să fim mai concentraţi, mai atenţi pe finalurile de meci. Mă bucură însă că văd la echipă multă încredere în ceea ce face".

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 21:30, pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.